در گفت وگو با سایت رسمی سیامك یزدانجو مطرح شد؛
جزئیات رویداد شبهای موسیقی هگمتانه
سایت رسمی سیامک یزدانجو: به گزارش سایت رسمی سیامک یزدانجو، مدیر هنری شبهای موسیقی هگمتانه ضمن ارائه جزییاتی از برگزاری این رویداد موسیقایی از کوشش برای ثبت ملی این رویداد در تقویم رسمی جشنواره های ملی موسیقی اطلاع داد.
علی آقامحمدی مدیرهنری پروژه «شب های موسیقی هگمتانه» و مدیر انجمن موسیقی همدان در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن تشریح جزئیات این رویداد موسیقایی که در استان همدان برگزار می شود، توضیح داد: رویداد «شب های موسیقی هگمتانه» همچون برنامه های مهم موسیقی در استان همدان است که از سال قبل بواسطه همراهی انجمن موسیقی ایران، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان و انجمن موسیقی همدان میزبان برخی از هنرمندان ارزشمند موسیقی کشورمان در قسمت های مختلف بود. البته این رویداد موسیقایی در قالب بیست و هفتمین جشنواره استانی پیش روی مخاطبان قرار گرفت اما به سبب این که شهر همدان مراحل پایانی ثبت جهانی خود در یونسکو را سپری می کند بدین سبب سعی کردیم تا از سال قبل این رویداد موسیقایی را با عنوان «شب های موسیقی هگمتانه» برگزار نماییم.
وی اضافه کرد: در دوره قبلی این رویداد که طی پنج شب برگزار گردید، ما کارگاه های آموزشی را در قسمت های مختلف برگزار کردیم که طی آن هنرمندانی چون حسن ناهید، کیوان ساکت، مهران مهرنیا، محمد دلنوازی، علیرضا میرعلی نقی، صادق چراغی و آرش نصیری در قالب عناوین مختلف کارگاه هایی را برگزار کردند. حسن ختام برنامه های هر روز این رویداد هم برگزاری کنسرت ها موسیقی در ۲ بخش موسیقی ایرانی و موسیقی عاشیقی بود که خوشبختانه با استقبال خوب مخاطبان هم مواجه گردید.
مدیر هنری پروژه «شب های موسیقی هگمتانه» افزود: در این دوره از رویداد «شب های موسیقی هگمتانه» از بین ۲۲ گروه متقاضی ۱۵ گروه به بخش نهایی راه یافته اند که ما طی روزهای برگزاری رویداد، علاوه بر برگزاری نمایشگاه ساز، کارگاه آموزشی و نشسست های پژوهشی پذیرای مخاطبان و علاقه مندان موسیقی ایرانی با اجرای این گروه ها این دفعه در شهر های مختلف استان همدان خواهیم بود. در این چارچوب علاوه بر شهر همدان به عنوان مرکز استان، شهر های ملایر، بهار، نهاوند، اسدآباد، فامنین، کبودرآهنگ، رزن، درگزین، تویسرکان، نهاوند، ملایر هم میزبان مخاطبان این رویداد هستند.
آقامحمدی در رابطه با هنرمندانی که در قالب کارگاه های آموزشی به این رویداد می آیند، اظهار داشت: برپایه برنامه ریزی هایی که انجام دادیم، تصمیم داریم تا از حضور محمدرضا شفیعی کدکنی به عنوان میهمان ویژه رویداد و عزیزان دیگری چون علی دهباشی، علی جهاندار، مهران مهرنیا، علیرضا میرعلی نقی استفاده نمائیم. در این چارچوب کارگاه های آموزشی در قالب «کارگاه آواز» با حضور علی جهاندار، «موسیقی و شعر» با حضور محمدرضا شفیعی کدکنی و کیوان ساکت، «موسیقی و فلسفه» با حضور بابک روشنی نژاد، «خلاقیت در موسیقی» با حضور محمد نصرتی و کارگاه «شعر و موسیقی» با حضور سیاوش دیهیمی و تعدادی دیگر انجام می شود. این در حالیست که ما در این رویداد علاوه بر برگزاری نمایشگاه سازگران، ویژه برنامه «شب موسیقی عاشیقی» را هم داریم.
مدیر انجمن موسیقی همدان در قسمت دیگری از صحبت های خود بیان کرد: یکی از عمده تفاوت های برگزاری این رویداد به نسبت سال قبل میزبانی جشنواره از هنرمندان و مخاطبان در ۱۰ شهر استان همدان برای هرچه پربارتر شدن جشنواره است که خوشبختانه بواسطه همراهی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان و انجمن موسیقی ایران در برگیرنده شرایط مساعدتری نسبت به سال قبل است. این در حالیست که باتوجه به همکاری موثر میراث فرهنگی همدان و شهرداری همدان در این دوره از رویداد «شب های موسیقی هگمتانه» تمام تلاش خویش را انجام خواهیم تا به واسط اقداماتی که برای ثبت جهانی همدان در یونسکو انجام گرفته است، این رویداد را در تقویم رسمی جشنواره ها و رویدادهای ملی موسیقی قرار دهیم که امیدوار هستم تحقق پیدا کند.
وی در آخر اظهار داشت: این رویداد رقابتی نیست اما بواسطه گروههای موسیقی در قسمت نهایی رویداد، جوایز نقدی و تندیس هم در نظر گرفته شده که به گروههای شرکت کننده در ۲ بخش موسیقی ایرانی و موسیقی عاشیقی تقدیم خواهد شد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب