گزارش سایت رسمی سیامك یزدانجو از نمایشگاه كرِشِنْدو
غلتیدن در خطوطی که هرلحظه آشناتر می شوند
به گزارش سایت رسمی سیامک یزدانجو، اینجا خطوط نقش بسته بر بوم حرفی برای گفتن دارند؛ هر کدام با بافت و رنگ و نقشی متفاوت، احساسی متفاوت را تداعی خواهند کرد؛ سرگشتگی، پیچیدگی، شلوغی و بیشتر از همه احساسی آشنا از آن چه که می دانیم اما به یاد نمی آوریم.
به گزارش سایت رسمی سیامک یزدانجو به نقل از ایسنا، خطوط نقش بسته بر بعضی بوم ها حسی آشنا دارد؛ آنچنان که غریبه ای در خیابان شبیه به کسی می نماید که به یادَش نمی آوریم؛ برای یادآوری تقلا خواهیم کرد و در یک لحظه بالاخره پیروز خواهیم شد. نبردْ میان آن چه که احساس می شناسد اما ذهن به یادش نمی آورد، نبرد نابرابری است و تنها نقطه اوج پیروزی رهایی را به بار خواهد آورد؛ اما غلتیدن در راه پیروزی و همدستی شناخت فکری و احساسی دردناک خواهد بود؛ چونکه نبرد در میدانی در جریان است که آشناست اما غریب، الگویی مشخص دارد و همزمان ندارد.
خطوط در «کرِشِنْدو» به روش حسّی پیغام خویش را می رساند. «کرِشِنْدو» عنوان نمایشگاه جدید گالری سهراب است؛ اصطلاحی در موسیقی به معنای بلندتر شدن تدریجی صدا تا رسیدن به اوج. در یک اجرای کُرال، کرشندوی ترکیبی امکان دارد برای ایجاد حس عاطفه یا قدرت استفاده شود؛ چونکه صداها در کنارهم جلوه ای تکان دهنده خواهند داشت. کرِشنْدو ناظر به این مفهوم است که روح، احساس و انرژیِ هنرمند همچون رقصنده ای روی بوم با او حرکت می کند.
این نمایشگاه ۲۰ اثر از ۹ هنرمند را به معرض نمایش گذاشته که کورش قاضی مراد استادشان بوده است.
هنرمندان این نمایشگاه می گویند آثارشان احساسات درونی و تجربیات زیسته آنها است؛ احساساتی که اغلب مبتنی بر رهایی است؛ مجموعه ای بی مبحث که فارغ از اصول اولیه نقاشی هنرمند عواطف و بیان شخصی خویش را روی بوم آورده است؛ بیانی که گاه برای مخاطب آشناست.
در بیانیه این نمایشگاه از قول کوروش قاضی مراد، آمده است: که این نمایشگاه دربرگیرنده سطح کاملا حسی و متفاوتی از تجربه رنگ، بافت و بیان روح نقاش است که می تواند هم برای هنرمند و هم برای بینندگان، یک تجربه حسیّ کامل باشد. برای هنرمند نمادگرایی، انتزاع و یا سورئالیسم بیان موقعیتی است که نمی توان از راه تصاویر واقعی بازنمایی شوند.
آثار این نمایشگاه با خطوط حسی خلق شدند؛ خطوطی که مخاطب را درگیر حس کلمات و حس مخاطب و بیان آن خواهد نمود. با وجود این که بستر این شیوه خط و نوشتار است اما از فضای نقاشی قرار گرفته است.
آثار شیوا اسلامی، مریم اعتمادسجادی، راحیل بیگی، الهه وکیلی، لادن مشیرفاطمی، سلماز حسینی، سمیرا ارونی، شیما لطفی و ندا گوهربین را میتوان در این نمایشگاه دید.
نمایشگاه «کرِشِنْدو» تا ۱۴ آذر در گالری سهراب قابل بازدید است و میتوان همه روزه به جز یکشنبه ها از ساعت ۱۱ تا ۲۰ به نشانی خیابان سمیه، بین مفتح و رامسر، شماره ۱۴۲ رفت.
منبع: سایت رسمی سیامك یزدانجو
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب