محمد یونسی مطرح كرد؛

کوشش برای رفع مشکلات صادرات در موسیقی

کوشش برای رفع مشکلات صادرات در موسیقی

سایت رسمی سیامک یزدانجو: یکی از مدیران برگزاری دومین نمایشگاه صنعت موسیقی ضمن اعلام برخی جزئیات برگزاری این رویداد از تلاش چند واحد صنفی برای رفع مشکلات صادرات در عرصه موسیقی آگاهی داد.



به گزارش سایت رسمی سیامک یزدانجو به نقل از مهر، محمد یونسی یکی از دست اندرکاران برگزاری دومین نمایشگاه صنعت موسیقی و عضو هیات مدیره و خزانه دار صنف صوت و تصویر، تلفن همراه و لوازم جانبی و آلات موسیقی تهران در آستانه برگزاری دومین نمایشگاه صنعت موسیقی اظهار داشت: ما نزدیک به ۷۰۰ واحد صنفی فعال در عرصه فروشندگان و تولیدکنندگان ادوات موسیقی در سراسر تهران داریم. باتوجه به برنامه هفتم توسعه که اهتمام دارد فرصت های صادراتی را برای تولیدکنندگان به ارمغان بیاورد سعی کردیم تا باتوجه به سهم تولیدکنندگانی که در صنفمان داشتیم نمایشگاه صنعت موسیقی را در قالب یک فرصت صادراتی مطرح و تولیدکنندگان در این نمایشگاه بیش از قبل مورد توجه باشند. این برای بار دوم است که بعد از انقلاب مجوز برگزاری این نمایشگاه صادر می شود. مسیری که تولیدکنندگان نیز در این رویداد شرکت کرده و فرصت خیلی خوبی برای همه آنها برقرار است تا هم افزایی خوبی بین فعالان حوزه های مختلف و همین طور شرکت کنندگان این نمایشگاه صورت گیرد.
یونسی درباره ی چالش های موجود در عرصه تولید ادوات موسیقی اظهار داشت: به سبب این که از شروع انقلاب این حوزه همیشه مغفول مانده معضلات بسیاری وجود دارد. یکی از این معضلات صدور مجوز واردات برای واردکنندگان است که خیلی سخت صادر می شود. همین طور اختصاص ارز نیز برای آنها تا امروز وجود نداشته است. از طرف دیگر به سبب این که سال ها فعالان این حوزه مورد بی توجهی قرار گرفته اند متأسفانه هم افزایی لازم بین فعالان آن نیز صورت نگرفته است. به هر حال بهبود اوضاع این حوزه کار سختی است اما در تلاش هستیم تا هم افزایی لازم شکل بگیرد و این حوزه هم فعال تر شود تا اعضا بتوانند بخش کارهای صنفی جدی تر و پویاتری داشته باشند. در این چارچوب با آموزشگاه های بسیاری که در این زمینه فعالیت می نمایند رایزنی هایی داشتیم و از آنجائیکه آموزشگاه ها با بحث فروش ارتباط مستقیمی دارند خوشبختانه شاهد حضور پویا و فعال آنها در این نمایشگاه هستیم؛ اتفاقی که می تواند قدمی بزرگ در راستای ایجاد هم افزایی لازم بین اعضاء این صنف باشد.
این فعال صنفی در ادامه درباره ی نقش صنوف در رفع معضلات موجود تاکید کرد: بطور قطع کارهای صنفی راهگشا است. برای واردات یک سری از ادوات نامه نگاری هایی داشتیم تا بتوانیم برای اختصاص ارز جهت وارد کردن این ادوات مورد نظر به فعالان این حوزه کمک نماییم. یک سری ممنوعیت ها وجود دارد که ما در تلاش هستیم با نامه نگاری های لازم این ممنوعیت های وارداتی را رفع نماییم. از دیگر اقدامات انجام شده می توان به برگزاری جلسات برای لطمه شناسی معضلات موجود در این زمینه اشاره نمود. ایجاد فرصت های صادراتی برای فعالان این حوزه در کشورهایی که به لحاظ فرهنگی با ما قرابت دارند از دیگر قدم هایی است که اتحادیه در راستای بهبود وضع موجود و رفع معضلات برداشته است. در تولید برخی ادوات ما پیشرفت شایان توجهی داشتیم و شاید بتوان گفت تولیدکننده برتر در منطقه هستیم که به این علت در عرصه صادرات می توانیم حرفی برای گفتن داشته باشیم و به همین دلیل در تلاش هستیم موانع موجود در این حوزه را برطرف نماییم تا این فرصت اقتصادی بسیار عالی از دست نرود.

یونسی درباره ی واردات ادوات موسیقی نیز اظهار داشت: متأسفانه از آنجائیکه واردات برخی ادوات موسیقی تا امروز ممنوع بوده و خیلی از ادوات بصورت غیرقانونی وارد کشور می شد ما آمار دقیقی از میزان واردات نداریم اما اخیراً اقدامات خوبی انجام شده که این روند قانونی شده ولی با اینحال هنوز آمار دقیقی وجود ندارد. نکته قابل توجه این است که رفع موانع قانونی و واردات از مسیرهای قانونی علاوه بر این که می تواند آمار دقیقی در اختیار ما قرار دهد، به حذف قاچاق کمک می نماید چونکه سازوکاری تعریف شده ایجاد می شود. در صنعت موسیقی هنوز ابتدای راه هستیم و به همین مشکلات و موانع بسیار وجود دارد که برخی موانع حذف شده اند و ما در راستای ایجاد یک سازوکار مناسب و هموار شدن مسیر حرکت می نماییم.
وی در ادامه با اشاره به دیگر اقداماتی که برای نمایشگاه صنعت موسیقی انجام گرفته، بیان کرد: در این نمایشگاه از رایزن های فرهنگی کشورهای مختلف دعوت شده که حضور این افراد کمک می نماید تا امکان ورود به بازار آن کشورها برای کشور ما باز شود و می توان گفت این فرصت بزرگی است که برای فعالان این عرصه ایجاد می شود.
یونسی در آخر اظهار داشت: از فعالان این حوزه دعوت می نماییم که در این نمایشگاه شرکت نمایند. صوت در محصولات مختلفی حائز اهمیت می باشد، حتی تولیدکنندگان مطرح تلویزیون ها نیز در ایجاد کیفیت مناسب محصولات خود در رقابت هستند و این مورد به تولیدکنندگانی مربوط می شود که در عرصه صدا فعالیت می نمایند. ما فروشندگان و تولیدکنندگان صدا را برای حضور در این نمایشگاه نیز دعوت کردیم. از آنجائیکه اتحادیه ما مربوط به صوت و تصویر می شود، کوشیدیم علاوه بر تولیدکنندگان آلات و ادوات موسیقی، تولیدکنندگان دستگاه های صوتی را هم در این رویداد داشته باشیم و بطور کل از حضور فعالان حوزه صوت هم در این نمایشگاه بهره می بریم. بطور قطع دوره های بعدی نمایشگاه با لطمه شناسی های انجام شده و تجربیات کسب کرده بهتر از دوره های قبل خواهد بود و ما روندی رو به رشد خواهیم داشت.
دومین نمایشگاه صنعت موسیقی ۲۹ آبان تا ۲ آذر در محل مرکز نمایشگاهی برج میلاد تهران انجام می شود.

1403/08/08
10:38:32
5.0 / 5
230
تگهای خبر: آموزش , ساز , موسیقی , نمایش
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۴
سیامک یزدان جو
موضوع های سایت رسمی سیامك یزدانجو